NL | FR

Mahjong Festival
12, 13 en 14 juli

Het Mahjong festival brengt de eeuwenoude cultuur van China naar Antwerpen. Het cultuurfestival pakt dit jaar uit met nog meer activiteiten en kunstzinnige festiviteiten. Op de Groenplaats wordt u van 12 juli tot en met 14 juli ondergedompeld in de Chinese cultuur met al zijn facetten, van culinaire traktaties tot Chinese astrologie.

Festival Dragons

Maak een avontuurlijke reis langs de hoogtepunten van de Chinese cultuur. Bewonder de drakendansen en leeuwendansen in de straten van onze stad. Zwerf verder langs kraampjes met lekkere Chinese gerechten en delicatessen. Op uw reis wordt U vergezeld door de muziek van Orient Tales, een compositie van Jan Meiborg. Een Chinese operazangeres gidst U door de vreemde toonaarden en Oosterse instrumenten.

Komt tot rust terwijl Wushu meesters U meevoeren op de vloeiende bewegingen van Tai Chi of barst uit uw voegen met een initiatie Kung Fu.

In deze tweede editie van het Mahjong festival hopen wij U te kunnen betoveren met de mysteriƫn van het Oosten. U vindt ons uitgebreid programma op deze website en kan desgewenst uw deelname reserveren. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt !